Bericht versturen
products

Natuurlijk Organisch Knoflookpoeder Allicin 5% voor Antibiotisch en Antimicrobial

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shaanxi, China
Merknaam: Ceres
Certificering: ISO9001,GMP
Modelnummer: Het Poeder Allicin 5% van het knoflookuittreksel
Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: $15-30/kg
Verpakking Details: Trommel, Vacuümverpakt, de Zak van de Aluminiumfolie
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C, MoneyGram, D/A, D/P
Levering vermogen: 1000 Kilogram/kilogram per maand
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Het Poeder Allicin 5% van het knoflookuittreksel actief ingrediënt: Allicin
Rang: Voedselrang Verschijning: Van Wit Poeder
Specificatie: 5% Testmethode: UV HPLC
Functie: Antimicrobial/Antibioticum Installatie van Oorsprong: knoflook
Houdbaarheid: 24 maanden
Hoog licht:

organisch knoflookpoeder

,

droog knoflookpoeder


Productomschrijving

Het natuurlijke Poeder Allicin 5% van het Knoflookuittreksel voor Antibiotisch en Antimicrobial

 

Wat is Knoflookuittreksel Allicin?

Basisinformatie

 

Productnaam Knoflookuittreksel Allicin 5%
Actief Ingrediënt Allicin
Specificatie 5%
Andere Specificatie 1%, 10%
Verschijning Van Wit Poeder
Functie Antibiotisch en Antimicrobial

 

 

Het knoflook is Liliaceae, de geneeskunde van Alliumbollen. Knoflookinstallatie in de lente, de de zomeroogst, de bar, de opschorting en de geventileerde plaats, droge reserveonderdelen. Juni-de uitgraving van de bladvloek, verwijdering van sediment, ventilatie, droogt of bakt tot de droge huid aan de lucht. Het knoflook is sferisch of korte kegel buiten gebroken witte of bleke bruin de vliezige geschubde huid, gestript van schaalbladeren, 6 tot 10 knoflookkruidnagels, rijdt geboren in de stammen rond de rollen van de stambasis, ruwe meerderheids vezelige wortels. Elke kruidnagel van knoflook delocaliseringsfilm, ontdoet van de film, dat witte, dikke, vlezige schalen ziet. Het knoflook heeft een sterke geur en een kruidige smaak.

Wat is de Functie van het Uittreksel Allicin van het Rangknoflook?

 

antibacteriële 1. wijd, bacteriostasis. Allicin op grampositieve bacteriën en de gramnegatieve bacteriën hebben sterk actie uitroeien, kunnen vissen effectief verbieden, zien het lange vee en het gevogelte het gebeuren van de ziekte.

 

2. aromavoedsel, die de kwaliteit van voer verbeteren. Heeft een sterke, zuivere knoflookgeur, alternatief om andere fragrances te voeden. Kan voergeur, het bevorderen effect de sterk vissen van het voedsellokmiddel, vee en gevogelte, verhogingseetlust, de opname van het verhogingsvoer verbeteren.

 

3. verbeteren immuniteit, bevorderen de gezonde groei van vee en gevogelte, vissen. Een geschikte hoeveelheid allicin wordt toegevoegd in het voer, dierlijk bontlicht na opname, fysieke sterk, ziekteweerstand, vermindert voerconsumptie, verbetert de legkippeneierproductie, kan de groei van vissen en gevogelte bevorderen, en verbetert het overlevingstarief.

 

4 die. de kwaliteit van dieren verbeteren, voegen juiste hoeveelheid allicin in het voer toe, kunnen de stimulatie van vleesaroma in de vorming van aminozuren, ingrediënten van de verhogings de dierlijke geur aan opbrengsvlees effectief aanpassen of eieren, dus tot het aroma meer verse dierlijke vlees of eieren maken.

 

5. verzenden een giftig insektenwerend middel, mouldproof behoud. Allicin wordt toegevoegd in het voer, kan de functie hebben dat qing wen, de ontgifting, huoxue huayu, kwik, cyanide, nitriet het voer, het schadelijke materiaal zoals giftigheid kan beduidend verminderen. En kan wormen, vliegen effectief verwijderen en de mijten, bescherming van voerkwaliteit, verbeteren drijven de rol van intern milieu bijeen.
 
niet-toxische 6., geen bijwerking, geen drugresidu's, geen drugweerstand. Het knoflook bevat natuurlijke antiseptische ingrediënten, metabolisme in dieren aan prototype, is de belangrijkste kenmerken van verschillend van andere antibiotica niet-toxisch, geen bijwerking, geen drugresidu's, geen drugweerstand. Kan onophoudelijk gebruiken en heeft antiviral, de bemestingstarief enz. van het verhogingsei.
 
7. de strijdcoccidiosis, Allicin heeft goed controleeffect aan de bal van kippendarmen, in het balgebied de alternatieve drugs van het balinsect.

Wat is de Toepassing van Knoflookuittreksel Allicin?

1. Toegepast op voedselgebied, is het knoflookuittreksel hoofdzakelijk als functionele die additieven voor levensmiddelen in koekje, brood, vleeswaren etc. worden gebruikt.


2. Toegepast op het gebied van het gezondheidsproduct, wordt het knoflookuittreksel vaak gemaakt in capsule aan lagere bloeddruk en bloed-vet.


3. Toegepast op pharmaveutical gebied, wordt het knoflookuittreksel hoofdzakelijk gebruikt in het behandelen van bacteriële besmetting, buikgriep en hart- en vaatziekten.


4. Toegepast op voer bijkomend gebied, wordt het knoflookuittreksel hoofdzakelijk gebruikt in voeradditief voor het beschermen van het gevogelte, het vee en de vissen tegen de ziekte.

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8618966816077

WhatsApp : +8613379289277