Bericht versturen
products

Het zuivere Natuurlijke Rode Poeder Ginsenoside 10% van het Ginsenguittreksel voor Immuun Verbeteren

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shaanxi, China
Merknaam: Ceres
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Het rode Poeder Ginsenoside 10% van het Ginsenguittreksel
Min. bestelaantal: 1kg
Prijs: $70-$80/kg
Verpakking Details: Trommel, Vacuümverpakt, de Zak van de Aluminiumfolie
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C, MoneyGram, D/A, D/P
Levering vermogen: 1000 Kilogram/kilogram per maand
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Het rode Poeder Ginsenoside 10% van het Ginsenguittreksel Actief Ingrediënt: Ginsenoside
Rang: Voedselrang Verschijning: lichtgeel poeder
Extractietype: Ethylalcoholextractie Specificatie: 10%-ginsenoside
Testmethode: UV Installatie van Oorsprong: Ginsengwortel
Functie: Het verbeteren van immune/Aanpassende bloedpers Verpakking: Trommel, Vacuümverpakt, de Zak van de Aluminiumfolie
Hoog licht:

zuiver ginsengpoeder

,

het Koreaanse uittreksel van de ginsengwortel


Productomschrijving

Het zuivere Natuurlijke Rode Poeder Ginsenoside 10% van het Ginsenguittreksel voor Immuun Verbeteren

 

Wat is het Rode Poeder van het Ginsenguittreksel?

Basisinformatie

Productnaam: Het rode Poeder van het Ginsenguittreksel

Actief Ingrediënt: Panaxoside Rb1 Panaxoside Rb3 Ginsenosides

Specificatie: 80% Ginsenosides

Verschijning: Lichtgeel poeder

Testmethode: UV

CAS: 90045-38-8

Rang: Medisch/Voedsel/Kosmetische Rang

 

 

Kruidenginseng er bestaat als drie verschillende verscheidenheden: Oosterling, Amerikaan en Siberiër. Oosterling, of panax de ginseng, worden gekweekt hoofdzakelijk in China en Korea, waar het voor zijn wortels wordt geoogst. De Chinese ginsengwortel is droog natuurlijk en draait een witachtige kleur, terwijl de Koreaanse ginsengwortel verschillend wordt behandeld en een roodachtige kleur draait, die is waarom het soms als „rode panax.“ wordt bedoeld De Siberische verscheidenheid is echt ginseng, maar eerder geen verre neef aan de panax types. Alle ginsengs worden medisch, gewoonlijk in inspanningen gebruikt om energie op te voeren en vitaliteit te verbeteren.

Panax de ginseng, als Chinese die ook ginseng wordt bekend, in China en Noord-Korea is voortgekomen, is en gebruikt meer dan 4.000 jaar die.

Wat is de Functie van het Rode Poeder van het Ginsenguittreksel?

1) Geestelijke Capaciteit
Panax ginseng kan cognitieve prestaties tijdens lange perioden van geestesactiviteit verbeteren, vonden de onderzoekers dat die bepaalde Panax ginseng minder waarschijnlijk zouden geestelijke moeheid ervaren terwijl het nemen van een test (in vergelijking met gegeven die een placebo).
2) Het controleren Bloedsuiker
Panax de ginseng kan in diabetesbeheer helpen. studieleden die Panax ginsengsupplementen voor dezelfde tijdspanne ervaren grotere verbeteringen van de controle van de bloedsuiker namen.
3) Erectiele Dysfunctie
Panax de ginseng schijnt efficiënt in de behandeling van erectiele dysfunctie, zij te zijn die Panax ginseng acht weken toonden grotere verbeteringen dan die gegeven een placebo voor dezelfde tijdspanne namen.
4) Verbeter geheugen
Men toont dat een combinatie van Panax ginseng en ginkgobiloba kan helpen geheugen in gezonde volwassenen op middelbare leeftijd verbeteren.
5) Immuunsysteemverhoging
panax omvatten de tonische gevolgen van de ginseng het versterken van het immuunsysteem. De studies toonden aan dat in patiënten die aan chronische bronchitis lijden, de antibiotica efficiënter waren toen de patiënten ook ginseng namen. De ginseng verbeterde ook het effect van griepvaccins.
6) Kankerchemotherapie
Sommige studies tonen aan dat panax het ginsenggebruik het risico van kanker in oude patiënten meer dan 40 jaar vermindert. Tijdens chemotherapie, zagen de kankerpatiënten die ginsenginjecties eerder dan mondelinge dosissen ontvangen verbeteringen van lichaamsgewicht en van levenskwaliteit.

Wat is Toepassing van het Rode Poeder van het Ginsenguittreksel?

1. Toegepast op voedselgebied, wordt het toegevoegd in soorten drank, alcoholische drank en voedsel als functioneel additief voor levensmiddelen.
2. Toegepast op het gebied van het gezondheidsproduct, wordt het wijd toegevoegd in diverse soorten gezondheidsproducten om chronisch ziekten of hulpsymptoom van climacterisch syndroom te verhinderen.
3. Toegepast op schoonheidsmiddelengebied, wordt het wijd in de schoonheidsmiddelen met de functie van vertragen toegevoegd die en het samenpersen huid verouderen, maak dus huid vlot en gevoelig veel.
4. Bezittend estrogenic effect en reliefing symptoom van climacterisch syndroom.

Waarom kies Poeder van het de Ginsenguittreksel van Ceres het Rode?

Co. van Xi'anceres Biotech, Ltd specialiseert zich in het onderzoek, de opbrengst en de verkoop voor natuurlijke installatieuittreksels, chemische tussenpersonen, en chemisch grondstoffengebied vele jaren.

Ceres Biotech levert goede kwaliteits grondstof en de uitstekende dienst en voor geneesmiddelengebied, voedselgebied, het gebied van gezondheidssupplementen, schoonheidsmiddelengebied, drankgebied, natuurlijk pigmentgebied enz.
Ceres Biotech met geavanceerd wetenschapsonderzoek, modern beheer, goede verkoop en na verkoopcapaciteit wint de tevredenheid van cliënten van huis en in het buitenland.

Contactgegevens
admin

Telefoonnummer : +8618966816077

WhatsApp : +8613379289277