products

5% het kruidenranunculus van het Uittrekselpoeder van de het Uittrekselkat van Ternatus Thunb Poeder van het de Klauwuittreksel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: Shaanxi, China
Merknaam: Ceres
Certificering: ISO9001,GMP
Modelnummer: De Klauwuittreksel van de kat
Min. bestelaantal: 1Kg
Prijs: $8-20kg
Verpakking Details: Trommel, Vacuümverpakt, de Zak van de Aluminiumfolie
Betalingscondities: T/T, Western Union, L/C, MoneyGram, D/A, D/P
Levering vermogen: 5000 Kilogram/Kilogram per Maand
Gedetailleerde informatie
Productnaam: Het Poeder van het de Klauwuittreksel van de kat Specificatie: 5% alkaloïde
Rang: Voedsel, Farmaceutische Rang Verschijning: Bruin geel poeder
Vrije Steekproef: Beschikbaar COA: Beschikbaar
Ben van toepassing voor: gezondheidszorgproducten Houdbaarheid: 2 jaar wanneer behoorlijk opgeslagen
Hoog licht:

5% het Poeder van het de Klauwuittreksel van de kat

,

Ranunculus het Poeder van het de Klauwuittreksel van de Kat van Ternatus

,

5% het poeder van de de klauwschors van de kat


Productomschrijving

Het vrije Steekproef Natuurlijke Ranunculus van de het Uittrekselkat van Ternatus Thunb Poeder van het de Klauwuittreksel

5% het kruidenranunculus van het Uittrekselpoeder van de het Uittrekselkat van Ternatus Thunb Poeder van het de Klauwuittreksel 0

Wat het Poeder van het de Klauwuittreksel van de Kat is

De kattenklauw is een wijnstok algemeen als Una de Gato wordt bekend en in Peruviaanse geneeskunde voor de behandeling van een brede waaier van gezondheidsproblemen, in het bijzonder spijsverteringsklachten en artritis en traditioneel gebruikt om wonden te behandelen, maagproblemen, kanker die, en meer. Het heeft slechts onlangs de aandacht van westelijke kruidkundigen en onderzoekers gevangen. Vandaag, hoofdzakelijk door woord van mond, is het één van de beste verkopende kruiden in de V.S. geworden.

De werkzamee stoffen in de Klauw van de Kat zijn alkaloïde, tannine en verscheidene andere phytochemicals. Enkele alkaloïde zijn bewezen om het immuunsysteem op te voeren. Belangrijkste alkaloïde rhynchophylline heeft gevolgen tegen hoge bloeddruk en kan het risico van slag en hartaanval verminderen door het verminderen van bloeddruk, het verhogen van omloop, harttarief te verlagen en cholesterol te controleren.

Andere constituenten dragen anti-inflammatory, anti-oxyderende en tegen kanker eigenschappen bij. Vele behandelingen combineren het kruid met verschillende installaties en natuurlijke producten om de absorptie en de biologische beschikbaarheid te verhogen. De Klauw van de kat is lang gebruikt als homeopathische behandeling voor intestinale kwalen. Door het immuunsysteem te bevorderen, kan het reactie op virale en ademhalingsbesmettingen ook verbeteren.

Wat is de Functie en de Toepassing van het Poeder van het de Klauwuittreksel van de Kat?

1. Het de klauwuittreksel wordt van de kat gebruikt om artritis, virale ziekten zoals HIV/AIDS, gastro-intestinale ziekten zoals Crohn ziekte, zweren, en bepaalde kanker te behandelen.

2. De klauw van de kat voert de activiteit van het immuunsysteem op, vermindert ontsteking, reinigt het beschadigen deeltjes als vrije basissen worden bekend, en vernietigt kankercellen die.

3. anti-TB en andere bacteriën.

4. anti-tumor effect.

5. bestand leukemiecellen in vitro.

6. anti-inflammatory effect van scherp.

Contactgegevens
admin

WhatsApp : +8613379289277